1f3954ac-0337-4622-8274-57c42bb8c364

Joulunalusterveiset InSitulta!

Huolimatta synkästä ja myrskyisästä säästä olemme täällä InSitun päämajassa iloisella mielellä. Hommat pyörähtivät käyntiin varsin mukavasti ja kiitos siitä kuuluu teille entiset, nykyiset ja tulevat asiakkaamme! Pikkujoulukiireiden nyt hieman helpotettua, meillä oli aikaa kerätä kokoon muutamia tapahtuma-ajatuksia vuodelle 2016. Jos nämä herättävät ajatuksia voitte ottaa yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Alkuvuoden aamiaiseminaari

Älä valitse seminaaritilaa teknisten valmiuksien perusteella

Meillä on kompakti kalusto, jolla hoidetaan viimeisen päälle laadukkaasti vaikkapa aamiaisseminaari. Kaksi 75” näyttöä, esitystietokoneet, teknikko sekä lava tarvittavine valoineen. Tämä paketti voidaan pystyttää ihan minne tahansa, vaikka suosikkiravintolaasi.

Seminaarikokonaisuuden voi ajatella uudella tavalla: missä olisi hauskaa ja mielenkiintoista kohdata ilman, että tarvitsee huolehtia paikalta löytyvästä seminaaritekniikasta, se on tässä paketissa aina kunnossa! Toteutuspaikaksi soveltuu vaikkapa trendikäs 4 vuodenaikaa Pyynikki-ravintola tai tamperelainen klassikko Tillikka muutamia mainitaksemme.

Hiililläkävely ja tuliperformanssi

Ota rennosti tulisilla hiilillä

InSitu on suunnitellut Hangaslahden saunalle tuotteen, jossa tehdään oma tulishow ja kävellään tulisilla hiilillä paljain jaloin. Alkuun sytytetään varsin iso nuotio tuomaan valoa ja lämpöä. Nuotion palaessa tutustutaan tulitaiteilijan välineisiin ammattilaisen johdolla ja tehdään lopulta oma tulishow ihan oikeasti “tulella leikkien”. Esitys myös videoidaan talteen myöhempää fiilistelyä varten. Ohjelma huipentuu paljain jaloin suoritettavaan kävelyyn tulisilla hiilillä sekä jälkilöylyihin saunan lauteilla.

Tilaa nyt – tämä ohjelma on parhaimmillaan pimeydessä.


 Lue myös